Hulp nodig bij je financiën? Vaart Welzijn in Assen helpt

Hulp nodig bij je financiën? Vaart Welzijn in Assen helpt

Vaart Welzijn helpt als je hulp kunt gebruiken bij je financiën.

Omgaan met je budget is voor velen een probleem en daarom is er via Vaart Welzijn hulp mogelijk. Vaart Welzijn start een budgetcursus, beginnend op 3 december, maandag.

Je krijgt tips hoe te besparen en leert u grip te krijgen op uw uitgaven. Het wordt zes keer op een maandagavond van 19-21 uur gehouden.

Wees er snel bij. Zie alle informatie op de website.

Wacht niet te lang
Heeft u het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Stapelen de brieven en formulieren - en de schulden - zich op? Via de Buurtteams en vrijwilligersorganisaties kunnen ze u helpen bij financiële problemen. Wacht niet tot het probleem u boven het hoofd groeit, maar onderneem nu actie.

Gratis budgetcursus
Wil je meer grip op je geld? Heb je aan het einde van je geld altijd een stukje maand over? En wil je weten hoe je geld kunt besparen? Geef je dan op voor de gratis budgetcursus van Vaart Welzijn en de GKB. De cursus bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten (inclusief een terugkombijeenkomst) en start 3 december. Meer weten? Neem hier dan eens een kijkje of meld je direct aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (088) 030 51 60.

Tiplijn