Te koop in Assen: Royaal vrijstaande woning met luxe interieur

Te koop in Assen: Royaal vrijstaande woning met luxe interieur

In het groene nieuwbouwplan 'Diepstroeten' staat deze ROYALE VRIJSTAANDE WONING. Dit luxe object met WOONPROGRAMMA OP BEGANE GROND is in 2017 op een vrije HOEKKAVEL van bijna 700 m2 gebouwd en in de afgelopen jaren ook nog op diverse (energetische) onderdelen verbeterd. Hierdoor heeft de woning energielabel A+++, 5740 Wp aan ZONNEPANELEN én een hybride WARMTEPOMP.

Royale entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang met vide, trapkast en deur naar de royale living met open keuken (ca. 66 m²), sfeervolle gashaard en schuifpui naar overdekt terras. De woonkamer heeft door o.a. een erker veel lichtinval en genoeg ruimte voor zowel een ruime zit- als eethoek.

De keuken met kook/spoeleiland is in luxe opstelling met eetbar geplaatst en qua apparatuur compleet afgewerkt met werkbladen van Ceasarstone, Bora-inductiekookplaat met downdraft, Quooker kokend-water-kraan, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer! De achterentree/bijkeuken heeft een 2e keukenblok, een opstelplaats voor witgoed en toegang tot de geïsoleerde garage, slaapkamer en tuin. De slaapkamer is met meer dan 23 m² heerlijk ruim bemeten en heeft een en suite badkamer van 10 m² met groot wastafelmeubel met spiegelkast, toilet en een royale inloopdouche met Sunshower infraroodlamp. Zowel de bijkeuken als de garage beschikken over een warmwatervoorziening.

EERSTE ETAGE Royale overloop met toegang tot 4 ruime kamers (ca. 18, 14, 14, en 14 m²) alsmede een 2e badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, wandcloset en vaste wastafel. Tenslotte is er nog een vlizo-trap naar de bergzolder met veel bergruimte.. Doordat op deze etage is gekozen voor radiatoren hoeft u deze etage niet altijd mee te verwarmen.

BUITEN Aan de voorzijde biedt de extra brede oprit genoeg ruimte om meerdere auto's (en/of camper) op eigen terrein te kunnen parkeren. De woning heeft een ruime achterom en de heerlijk diepe en vrij gelegen tuin op het zuiden biedt ieder moment van de dag wel een plekje in de zon of schaduw. Er is een houten tuinberging geplaatst voor alle tuinbenodigdheden en aan de achterzijde van de woning is een 25 m² grote overkapping met lichtkoepel gerealiseerd. Hierdoor kunt u, ook bij minder weer, heerlijk privé buiten zitten. De garage met elektrisch bedienbare segment- en separate loopdeur is met ca. 23 m² heerlijk ruim bemeten.
Doordat deze volledig is geïsoleerd, is er ook nog de mogelijkheid om hier een hobby/werkkamer te realiseren.

OMGEVING
De woning is gelegen in het prachtige groene woonpark 'Diepstroeten' in Assen. Een wijk omringd met groen, bos en weilanden. Binnen enkele minuten fietsen bereikt u het prachtige Asserbos, en met tien minuten het centrum van Assen. Verder bevinden zich op korte afstand het centraal station, winkelcentrum Vredeveld, (basis) scholen en de aansluitingen op de uitvalwegen A28 en N33.

GOED OM TE WETEN:
-Een heerlijk licht huis door de vele ramen en erker
- Op voordeur en schuifpui na volledig voorzien van kunststof kozijnen
- Begane grond geheel voorzien van vloerverwarming en van drempelvrije PVC-vloer (behalve slaapkamer radiator en vloerbedekking)
- 14*410 WP zonnepanelen 2023
- Verwarming middels Intergas HR-eco 2017 i.c.m. Intergas hybride warmtepomp 2023
- Voorzien van alarminstallatie (eigendom, geen meldkamerverplichting)

Zie: funda.nl/detail/koop/assen/huis-elfenbank-16/43538758

Tiplijn