Expositie 'Drenthe van boven in water en kleur' vanaf donderdag te bewonderen Ellen Visser

Expositie 'Drenthe van boven in water en kleur' vanaf donderdag te bewonderen

In het monumentale pand van Stichting Kunst & Cultuur (K&C) aan de Dr. Nassaulaan 5 in Assen wordt op donderdag 19 september om 16.00 uur de expositie ‘Drenthe van boven in water en kleur’ van Atelier AquarEllen geopend.

Kunstenaar Ellen Visser-Bergsma en haar cursisten presenteren een collectie aquarellen van Drentse landschappen in verschillende weersomstandigheden en jaargetijden. De expositie toont open velden, water, bossen en heidevelden. Met de tentoonstelling bij K&C viert Ellen het tienjarig jubileum van Atelier AquarEllen. In november is er ook werk van de kunstenaar te zien in de Stefanuskerk in Beilen.

Passie voor water en kleur
Ellen Visser-Bergsma presenteert in Assen elf aquarellen die geïnspireerd zijn op natuurgebieden in Drenthe. Dit werk is het resultaat van uren zoeken, denken, filmen, schetsen en uitwerken. In het werk van Ellen komen passie voor de natuur en aquarel samen, net als water en kleur op papier. Naast de werken van de kunstenaar zijn er ook aquarellen te zien van 28 van haar cursisten.

Atelier AquarEllen

Atelier AquarEllen is gevestigd in Zwiggelte. Het is een plek waar de liefde voor aquarellen, de natuur en het enthousiasmeren van cursisten voor de kunstenaar samenkomen. De expositie ‘Drenthe van boven in water en kleur’ is tot 10 januari 2025 bij K&C aan de Dr. Nassaulaan 5 te zien. Bezoekers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur welkom.

Tiplijn