Te koop in Assen: ruim gezinshuis met grote tuin

Te koop in Assen: ruim gezinshuis met grote tuin

Tuingericht wonen met veel privacy (voor en achter) in een ruime en lichte tussenwoning met onderhoudsvriendelijke kunststofkozijnen met aluminium buitenzijde, 16 zonnepanelen en de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Dichtbij de woonwijk Marsdijk, in de wijk Peelo, in het deelplan “De Essen” ligt dit verrassend ruime gezinshuis. Er is flink verduurzaamd (energielabel A) door het plaatsen van hoogwaardige kunststofkozijnen met aluminium buitenzijde (Knipping), 16 zonnepanelen en dakisolatie.

De woonkamer heeft een parketvloer en openslaande deuren naar de tuin op het westen. Door het vele glas is hier veel lichtinval. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning ervaar je veel privacy. De omgeving is kindvriendelijk met veel openbaar groen en speelveldjes, een goed winkelcentrum en scholen op loopafstand. Vanaf de Zuringes zijn de uitvalswegen, zoals de A28 richting Groningen of Zwolle, gemakkelijk bereikbaar. Bovendien biedt de wijk busverbindingen voor extra reisgemak.

Indeling Begane grond:

Entree via de berging in spouw (door de hoogte hier is een bergzoldertje mogelijk), eenvoudige open keuken, L-vormige tuingerichte woonkamer (totaal ca. 38 m²), vaste kast, tussenhal met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met een vaste kast, drie slaapkamers (ca. 7, 12 en 12 m²), nette badkamer (2007) voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafelmeubel, cv-ruimte en vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met berg-/wasruimte, ruime lichte zolder met drie dakramen en de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer (ca. 12 m²).

Info:
*Parkeren kan voor de deur
*Luxe kunststofkozijnen (op de voordeur na)
*Cv ketel Remeha Avanta 2011
*Meterkast met krachtstroom (om te koken op inductie)
*Diverse rolluiken en horren bij openslaande ramen
*Energielabel A
*16 zonnepanelen (8 op het oosten en 8 op het westen) uit 2020
*Glasvezel
*Aanvaarding in overleg, kan snel

Zie: https://www.funda.nl/detail/koop/assen/huis-zuringes-119/43543455/

Tiplijn