Het Asser Mannenkoor gaat in November  vreemd 

Het Asser Mannenkoor gaat in November vreemd 

De maand november staat voor het Asser Mannenkoor in het teken van een bijzonder optreden. Op zaterdag 23 november staan de mannen namelijk op de planken met een dames zanggroep.

Het vocaal ensemble Female Voices is dan te gast in het Najaarsconcert van het Asser Mannenkoor. In dit concert bezingen de mannen en vrouwen de vier natuurelementen; Water, Vuur, Aarde en Lucht.

Onder leiding van de nieuwe dirigent Marco Warta is het mannenkoor het repertoire aan het opfrissen. Het begin ervan is te zien en te horen in dit Najaarsconcert. Het koor krijgt bij het optreden muzikale ondersteuning van Jan de Roos (piano), Inge Muntendam (viool), Udo Geerts (keyboard) en Marco Warta (accordeon). Het concert vindt plaats in Kerkcentrum De Bron aan de Einthovenstraat (hoek Nobellaan) in Assen.

De aanvang is om 20.00 uur. Kaarten kosten 15 euro (incl. pauzedrankje) en zijn te koop via de website van het Asser Mannenkoor, via het VVV kantoor in warenhuis Vanderveen en op de avond van het concert aan de kassa in De Bron.

Tiplijn