Asser Mannenkoor en popkoor Daisy Bells verzorgen unieke korenavond

Asser Mannenkoor en popkoor Daisy Bells verzorgen unieke korenavond

Twee werelden komen op zaterdag 2 november bij elkaar in Ravenswoud. Op die bijzondere avond treden het bijna honderdjarige Asser Mannenkoor en het swingende vrouwenpopkoor Daisy Bells uit Harkstede op in dorpshuis De Wijken in Ravenswoud, vlakbij Appelscha.

Het mannenkoor staat onder leiding van Marco Warta en het popkoor staat onder leiding van Marijke Harsevoort. Het zal een zeer afwisselende avond worden met in totaal meer dan zestig zangers en zangeressen. Zij worden begeleid door pianist Jan de Roos en gitarist Hans Blaettler.

Werk van Sinéad O Connor (In this heart) en Coldplay (Fix you) zullen onder andere worden afgewisseld met Speeltuin (het lied voor Warchild dat vooral bekend is geworden door Marco Borsato) en Band of Brothers van de gelijknamige televisieserie. Vondeling van Ameland van Freek de Jonge en Boudewijn de Groot komt voorbij, net als Make you feel my love (Adele). Maar ook klassiekere liederen als Morgenrot, Wolgalied en PloviPlovi zullen te horen zijn. En nog veel meer.

Het avondvullende programma begint op 20.00 uur en zal duren tot ongeveer 22.30 uur (inclusief pauze). De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 7,50 euro per persoon en zijn te koop aan de kassa van het dorpshuis De Wijken aan de Veenwijksweg 5 in Ravenswoud.

Tiplijn