Politiehelikopter en duizenden kaartjes voor Eva uit Assen (Video)

Politiehelikopter en duizenden kaartjes voor Eva uit Assen (Video)

De 3-jarige Eva Pattiwael uit Assen kon vanochtend haar ogen niet geloven toen een vrachtwagen vol met kaartjes, ballonnen en cadeautjes voor haar deur stond.

Eva heeft een zeldzame soort botkanker en werd vandaag drie jaar oud. Een oproep van haar ouders om kaartjes te sturen werd massaal gedeeld. Ook de politie in Zwolle zette een bericht op social media, wat ruim 14 duizend keer werd gedeeld.

Het politiebureau in Zwolle werd overstroomd met kaarten, ballonnen en andere cadeaus. Vanmorgen zijn onze collegas, samen met de nieuwe districtchef Ramon Arnhem, afgereisd naar Assen om Eva te feliciteren. Al jullie mooie cadeaus, ballonnen en kaarten hebben wij in een volgeladen bakwagen en politiebus vervoerd. De blik van Eva, bij het zien van alle kaartjes en cadeaus, zijn niet met woorden te beschrijven., aldus de politie.

Ook de politiehelikopter van de landelijke eenheid vloog vanuit Amsterdam naar het noorden. Rond 10:00 uur vanochtend vloog de politiehelikopter enkele rondjes boven het huis van Eva om haar te feliciteren met haar verjaardag.

Tiplijn