Opbrengst  Taart aan de Vaart  gaat naar  Theater Trots 

Opbrengst Taart aan de Vaart  gaat naar Theater Trots 

Het is zo langzamerhand een jaarlijkse traditie om met buurtgenoten van de Buurt Witterbrug geld bijeen te brengen voor een goed doel. Voor de zevende maal op rij is het de Buurt Witterbrug weer gelukt om een mooi gebaar te maken, ditmaal voor Theater Trots.

Door de verkoop van eigen gebakken taart in theetuin Taart aan de Vaart  brachten de buurtgenoten ¬2420,64 bijeen. De theetuin Taart aan de Vaart  is bij menig kunstliefhebber een gezellige pleisterplaats tijdens het evenement Kunst aan de Vaart. Met een gezellig terras en muziek van Opa s Kunstgebit hebben bezoekers genoten van de taart en kon men vragen stellen over Theater Trots.

Theater Trots
Theater Trots is een theater voor mensen met een verstandelijke beperking. Plezier in spelen staat altijd voor op. Het stuk moet zich dan ook altijd aanpassen aan de spelers en niet andersom. Aandacht voor elkaar, gelijkwaardigheid en elk mens echt zien zijn de uitgangspunten van dit theater. Doordat elke speler wordt uitgedaagd op zijn eigen niveau zie je de spelers gaandeweg het stuk groeien en hun zelfvertrouwen toenemen.

De opbrengst van Taart aan de Vaart zal voor het grootste gedeelte naar kostuums, attributen en decor gaan. Dus dit jaar extra reden om te komen kijken op 22 februari 2020 om 15.00 of om 19.30 uur in podium Zuidhaege. Kaarten aldaar verkrijgbaar.

Tiplijn