Ruim 200 kinderen genieten van Oranjefestival bij LTC

Ruim 200 kinderen genieten van Oranjefestival bij LTC

Ondanks de stromende regen werd er afgelopen weekend flink gevoetbald bij vv LTC. Ruim 200 kinderen hadden zich aangemeld voor het Oranjefestival. Ze gingen schieten als Memphis Depay, verdedigen als Virgil van Dijk en dribbelen als Arjen Robben.

Het Oranjefestival is een initiatief van de KNVB om clubs te ondersteunen bij het organiseren van een activiteit om kinderen meer te laten sporten. Nu het EK voor de deur staat vond LTC het een mooie mogelijkheid om kinderen van LTC maar ook niet-leden te leren voetballen als Oranje. En na bijna drie uur voetbalplezier kunnen we spreken van een erg geslaagde activiteit.

De kinderen hebben genoten en voor ruim 60 veel kinderen was het een geweldige eerste voetbalervaring bij LTC. De komende weken kunnen niet leden vrijblijvend meetrainen bij LTC om kennis te maken met voetbal en de club, voor meer informatie hierover kunnen geïnteresseerde ouders mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bert Kleiker
Tiplijn