Waylon treedt op bij Bevrijdingsfestival in Drenthe

Waylon treedt op bij Bevrijdingsfestival in Drenthe

Een fysiek festival behoorde dit jaar niet tot de mogelijkheden maar dat zal niet betekenen dat we de vrijheid niet gaan vieren op 5 mei aanstaande. In samenwerking met RTV Drenthe en De Nieuwe Kolk in Assen (DNK) brengt BFD een live uitzending met geweldige artiesten. Met gepaste trots kondigt het BFD Waylon als nieuwe headliner aan.

In 2008 nam Waylon deel aan Holland s Got Talent op SBS6. Hij maakte tijdens zijn auditie indruk door het nummer It s a Man s World  te zingen van James Brown. Een jaar later bracht platenmaatschappij Universal Music hem als eerste Nederlander onder bij het Motown Label. Zijn eerste single Wicked Way verscheen op 7 augustus 2009, een voorproefje van het bijna gelijknamige album Wicked Ways, dat later die maand verscheen.

Met zijn uitverkochte tours This is our Night  en The World Can Wait , reisde hij door heel Nederland terwijl hij op televisie coach was In It Takes 2 en het nog steeds populaire The Voice of Holland, waar hij maar liefst twee maal won in drie jaar tijd. In 2019 kwam Waylon uit met een nieuw album genaamd Human , ook begon hij aan de langverwachte theatertour getiteld: My Heroes Have Always been Cowboys, waarbij hij zijn grote liefde voor de countrymuziek op gepassioneerde wijze deelde in maar liefst 80 theaters.

BFD
Op 5 mei zal er van 12:00 uur tot ongeveer middernacht live muziek in de DNK zijn. De optredens zullen live via RTV Drenthe te volgen zijn.

Waylon
Tiplijn