Open Huis Assen organiseert Walk Thru Kerst

Open Huis Assen organiseert Walk Thru Kerst

Het Open Huis aan de Brink 25 in Assen is een inloophuis van de kerken voor (kwetsbare) mensen die op zoek zijn naar ontmoeting, gezelschap, gezelligheid of naar rust en bezinning. Veel van hun gasten missen in deze tijd de warmte van hun huiskamer en de gezelligheid van het samen zijn of het doen van een spelletje. Ze blijven echter positief. Ze laten hun gasten op de woensdagen in de huiskamer samenkomen zei het beperkt in tijd en aantallen en natuurlijk op afstand van elkaar.

Viering Kerst 2020
Het Open Huis viert dit jaar Kerst met haar gasten op een andere manier. Op zondag 20 december a.s. vieren ze vanaf 09.30 uur tot ca. 16.00 uur een Walk Thru Kerst.

Maximaal kunnen per keer 6 gasten binnenkomen en krijgen dan een kerstpakket en een uitgebreid lunchpakket uitgereikt. Alle gasten moeten vooraf reserveren en zich laten registreren. Ze hopen dat onze gasten ondanks alle beperkingen kunnen genieten van deze Kerst bijeenkomst. Helaas kunnen ze geen Kerstliederen zingen. Maar wel kunnen ze de hele dag luisteren naar mooie kerstliederen. Ze hopen dat met Kerst en alle dagen daarna het licht van het Kerstkind zal schijnen voor jong en oud, voor mensen met en zonder een dak boven het hoofd.

Tiplijn