DNK Theater in Assen heropent speciaal voor kerst

DNK Theater in Assen heropent speciaal voor kerst

Op 20 december opent DNK Theater weer haar deuren na een sluiting van ruim twee maanden. Vanaf 20 december zijn er voorstellingen geprogrammeerd waarbij per keer 30 bezoekers aanwezig kunnen zijn.

DNK Theater wil graag in deze donkere dagen voor kerst een lichtpuntje bieden met een mooi voorstelling of concert. Vanzelfsprekend op een veilige en verantwoorde manier voor 30 bezoekers per keer.

Op zondag 20 december staat harpiste Lavinia Meijer op de agenda, zij treedt twee keer op met de try-out van haar concert Untiteld 2. Op woensdag 23 december komt Bonte Hond met de 6+ familievoorstelling Wiedeedhet , een detective voor het hele gezin. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Het concert van Meijer is al vrijwel uitverkocht, mede doordat deze is verplaatst en de verkoop dus al eerder was gestart. Beide voorstellingen grijpt DNK aan om kleinschalig weer op te starten, helemaal nu vooruitzicht op versoepeling ver weg lijkt. Mocht tijdens de persconferentie van dinsdag toch meer mogelijk worden, dan kan de capaciteit van iedere voorstelling meteen worden opgeschaald.

Maandag 7 december: start verkoop voorstelling januari
Op maandag 7 december om 12.00 uur, bij het landelijk testen van de sirenes, startte vandaag het AgendaAlarm. Hiermee kondigden we de voorverkoop aan voor een selectie voorstellingen in januari 2021, waaronder het Nieuwjaarsconcert van het NNO met Francis van Broekhuizen en The Great Bean  van het Scapino Ballet Rotterdam.

Voor de corona uitbraak startte DNK Theater iedere eerste van de maand met de landelijke sirenes om 12:00 uur de verkoop van een theatervoorstelling met korting. Vanaf nu adopteert DNK dit moment om enkele highlights uit de programmering van de daaropvolgende maand bekend te maken. Op deze manier anticipeert DNK op de veranderingen binnen de theaterwereld in relatie tot de coronamaatregelen. Hierdoor worden voorstellingen meer op korte termijn aangeboden of verplaatst, en verandert de capaciteit mogelijk regelmatig, wat de roep om flexibiliteit in de start verkoop groter maakt.

Tiplijn