Asser rapper SRVNT lanceert nieuwe single Insane: Ik wil wat betekenen met mijn muziek

Asser rapper SRVNT lanceert nieuwe single Insane: Ik wil wat betekenen met mijn muziek

Thomas Werkman (21) uit Assen, ook wel bekend als rapper SRVNT , heeft vandaag zijn nieuwe single Insane  uitgebracht. De single Insane  is een uptempo nummer over het volgen van je dromen, doorgaan bij tegenslagen en nooit opgeven.

De artiest vindt het belangrijk om muziek te maken met betekenis en vertelt hierin graag zijn verhaal.

SRVNT
Van jongs af aan was Thomas al bezig met het maken van muziek; hij had op de basisschool een bandje en had eerst de droom om DJ te worden. Deze droom had Thomas al gauw aan de kant gezet toen hij in aanraking kwam met de rapmuziek en zijn eigen teksten begon te schrijven. Tijdens een moeilijke jeugd waarin Thomas werd gepest en te maken kreeg met gescheiden ouders, was het schrijven van teksten dé uitweg geworden voor Thomas.

Al gauw trad Thomas door het hele land op en ging hij langs vele plekken om zijn verhaal te vertellen. ,,Ik voel me helemaal tot leven komen wanneer ik op het podium sta of in de studio ben, aldus Thomas. Het is dan ook de droom van Thomas om door te breken met de muziek en hier full-time mee bezig te zijn. Om dit waar te maken heeft Thomas de komende tijd een aantal nieuwe nummers klaar staan en de verwachtingen zijn positief. ,,Ik heb hard gewerkt aan een nieuwe sound, ik ben samen met producers bezig geweest en wij zijn erg tevreden over het resultaat! Insane  is het eerste nummer van deze reeks nieuwe nummers.

Toekomst
Thomas ziet de toekomst vol hoop tegemoet. Ik hoop over twee jaar op festivals te staan, menig podia te veroveren en een grote groep luisteraars te hebben. Er is niets mooiers dan het uitbrengen van muziek en dan te horen dat dit nummer goed wordt ontvangen. 

Insane
,,Het nummer Insane  gaat over het najagen van je dromen, dat je nooit moet opgeven en dat je altijd moet blijven geloven. Ik kan hier nog veel meer over vertellen maar daarvoor kun je beter het nummer beluisteren. Het nummer is geschreven door de rapper zelf en geproduceerd door Gideon Bus (GIDI). De release van het nummer en de videoclip staat gepland op 4 december. Het nummer is vanaf dan op alle platformen te beluisteren en te bekijken op YouTube.

Tiplijn