Terugblik naar acht weken zomerprogramma in centrum van Assen

Terugblik naar acht weken zomerprogramma in centrum van Assen

De zomerprogrammering loopt ten einde in Assen. De afgelopen acht weken zijn er door de binnenstad en Gouverneurstuin op de woensdag en zaterdag activiteiten geweest voor jong en oud.

Een gezamenlijk initiatief van Vaart in Assen en Cultureel Hart Assen onder de naam: Assen Geeft Ruimte! Als uitvoerend partij mocht Fun & Feestverhuur Assen deze dagen invullen met kinderactiviteiten, dans, muziek, theater en workshops.

Een geslaagd project waarbij naast toeristen met touringcar van vakantiepark of camping gratis naar de binnenstad werden gebracht, maar ook vaste gasten van het Assercentrum welkom waren. Eenmaal daar kon men genieten van de ruimte, winkels, horeca en het vermaak. De aftermovie biedt een mooie impressie.

Afgelopen acht weken mochten wij iedere woensdag en zaterdag activiteiten brengen in het kader van: Assen Geeft Ruimte! Kijkaan heeft hier een mooie aftermovie van gemaakt. Met trots kijken wij hier op terug. We zijn dankbaar voor de kans en opdracht. Vaart in Assen Gemeente Assen Cultureel Hart Assen #assengeeftruimte #eventmanagement

Geplaatst door Fun & Feestverhuur Assen op Maandag 24 augustus 2020
Tiplijn