Repair Café Assen gaat weer voorzichtig van start

Repair Café Assen gaat weer voorzichtig van start

Op zaterdag 5 september komen héél voorzichtig weer een paar reparateurs van Repair Café Assen bij elkaar om door bezoekers meegebrachte kapotte schemerlampen, koffiezetters en spijkerbroeken te repareren. Zoals altijd belangeloos, om zuinig met spullen en de wereld om te gaan en om weggooien te voorkomen.

Anders dan anders kunnen de bezoekers niet bij de reparatie aanwezig zijn. In verband met de anderhalve meter maatregel ter voorkoming van Corona besmetting kunnen zij hun reparaties van te voren aan melden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook, naar 06 58 88 27 50, maar alleen van 16:00 tot 20:00 in de week voorafgaand aan 5 september. In overleg wordt dan een tijdstip afgesproken waarop de spullen kunnen worden gebracht en gehaald, zodat drukte vermeden kan worden.

Het vindt plaats op Zaterdag 5 September in de MFA Kloosterveste in Kloosterveen. Geheel gratis, natuurlijk is een kleine bijdrage altijd welkom. De parkeergelegenheid in de parkeergarage is gratis.

Tiplijn