Eerste plek voor KC De Kloostertuin tijdens Rabo Scholencompetitie

Eerste plek voor KC De Kloostertuin tijdens Rabo Scholencompetitie

Op vrijdag 30 augustus reikte wethouder Janna Booij aan drie Asser basisscholen prijzen uit voor hun prestaties in de Rabo Scholencompetitie 2018/2019 van AssenRuns.

Ook deze vijfde editie bestond weer uit de kidsruns van zes verschillende loopevenementen in Assen, mooi verdeeld over het schooljaar. Er deden leerlingen mee van 27 verschillende Asser basisscholen.

Deze keer vielen in de prijzen:
- KC De Kloostertuin op de 1e plek
- KC De Heksenketel op plek 2 en
- KC Emmaschool op plek 3

Onder veel interesse ontvingen drie schooldirecteuren een mooie beker van de wethouder plus een cheque met een vrij te besteden bedrag van de hoofdsponsor Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Op elke school was er ook een prijs voor de leerling(e) die het meest had bijgedragen aan de klassering van zijn of haar school. Op KC De Kloostertuin was dit Emma van der Hoofd, op KC De Heksenketel was het Ilse Clobus en op KC Emmaschool was Jenna Doygun de gelukkige. Naast een beker van de wethouder ontvingen deze toppers ook een nog een originele Team-NL Hoody van sponsor Forte Sportswear.

Op KC Emmaschool was Jenna eigenlijk nummer twee en was Malik Hannachi nummer één. Maar omdat Malik dit schooljaar net is vertrokken naar het voortgezet onderwijs kreeg Jenna de beker. En Malik ontvangt via de Emmaschool alsnog zijn cadeaubon van AssenRuns.

Tiplijn