Asser Boys viert 100-jarig bestaan met fietstocht

Asser Boys viert 100-jarig bestaan met fietstocht

Voetbalvereniging Asser Boys bestaat 100 jaar. Om dit te vieren, houden ze zondag 7 juli een fietstocht voor jong en oud.

Je fietst op eigen tempo langs locaties die voor de club belangrijk zijn geweest. Het rijke verleden van deze sportieve en gezellige vereniging wordt door teksten en beelden tot leven gewekt. Onderweg ontvang je kleine versnaperingen en kun je meedoen aan leuke activiteiten. Bij de TT-baan - waar Asser Boys al jaren een bijzondere band mee heeft - wacht een leuke verrassing. Behalve langs het verleden van Asser Boys leidt de fietstocht je natuurlijk ook door de prachtige Drentse natuur.

Iedereen mag deelnemen aan de fietstocht. De toegang is gratis. Uiteraard mag je de club altijd steunen met een donatie of door het kopen van een lot voor "Schijt je rijk".

De fietstocht is ongeveer 38 kilometer lang. Het vertrek is bij de kantine van Asser Boys. Je kunt vertrekken tussen 9.00 en 11.00 uur. Je moet uiterlijk om 16.00 uur weer terug zijn bij Asser Boys.

Je kunt je aanmelden, bij voorkeur, via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eventueel op de dag zelf in de kantine.

De fietstocht is mede mogelijk gemaakt dankzij Albert Heijn Vredeveld, Multa bedrijven Vanboeijen en het Drents Archief.

Tiplijn