De 4 Mijl van Assen verdubbelt de capaciteit

De 4 Mijl van Assen verdubbelt de capaciteit

Na de zeer succesvolle eerste editie vorig jaar heeft de organisatie besloten om het maximaal aantal deelnemers te verdubbelen tot 1500.

De eerste editie was helemaal vol en dit jaar wil de organisatie aan meer lopers de ruimte geven om mee te doen. Om zoveel mogelijk mensen een kans te geven om te doen (ook onervaren lopers), organiseren Run2Day Assen en de Rivals clinics om zelfs zonder loopervaring in 12 lessen gereed te zijn om de 4 mijl te lopen.

Onderdeel van de 4 Mijl is de Rabo Scholencompetitie AssenRuns. Deze run is voor basisschool leerlingen en kunnen alle deelnemers punten verdienen voor hun school. De 4 Mijl van Assen werkt daarbij samen met Unicef.

De 4 Mijl van Assen wordt gehouden op zaterdag 14 september in het Anne Frank Park tegelijk met het SWAMP festival. Bij de 4 Mijl staat naast de sportieve prestaties de gezelligheid voorop en kunnen alle deelnemers na afloop genieten van muziek en de rest van het festival.

De inschrijving start op zondag 31 maart en vol=vol. Je kunt individueel inschrijven maar ook als familie, bedrijven of scholieren team. Voor alle informatie en inschrijven kijk op deze website.

Tiplijn