Donderdagmiddag was de officiele opening van de Bouwplan-beurs in de Expo in Assen.

Na twee openingsverhalen van de wethouders uit Assen en Noorderveld konden de wethouders gaan fietsen om de beurs officieel te openen. Met deze handeling was de 3-daagse beurs geopend. Direct was er al een flinke aanloop van geintresseerden.

Van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 januari 2019 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de vierentwintigste keer georganiseerd! Laat u verrassen tijdens deze beurs! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. De beurs vindt wederom plaats in Expo Assen.

Ook tijdens de editie in 2019 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de wijde regio.

Er wordt voor de beurs een uitgebreid randprogramma opgesteld. In aanloop naar de beurs zal dit randprogramma bekend gemaakt worden, houdt u deze website dus goed in de gaten!

Openingstijden:
Donderdag 24 januari van 14:00 tot 21:30 uur
Vrijdag 25 januari van 14:00 tot 21:30
Zaterdag 26 januari van 10:00 tot 17:00 uu

Zie: beursbouwplan.nl

Tiplijn