Bibliotheek Assen gaat boeken thuisbrengen

Bibliotheek Assen gaat boeken thuisbrengen

Lees je graag boeken van de bibliotheek en is het niet mogelijk om door ziekte, ouderdom of een verslechterde mobiliteit zelf naar de bibliotheek te gaan? Dan biedt DNK de Bibliotheek aan Huis aan, zodat iedereen altijd zijn of haar favoriete boeken, tijdschriften en dvd s kan lenen.

Met Bibliotheek aan Huis komt er elke drie weken een vaste vrijwilliger van Bibliotheek DNK bij je langs om het geleende materiaal te ruilen. Alles wat in de bibliotheek wordt uitgeleend en wat de vrijwilliger kan dragen mag worden geleend. Naast boeken in normale lettergrootte, zijn er voor slechtziende lezers boeken in grootletterdruk. Ook heeft de bibliotheek een grote collectie luisterboeken en daisyroms.

Om gebruik te kunnen maken van Bibliotheek aan Huis dien je met een Groot abonnement lid te zijn van Bibliotheek DNK. Er zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Geïnteresseerden in Bibliotheek aan Huis nemen contact op met DNK via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 088 012 88 88.

Tiplijn