Assen breidt samenwerking gemeentelijke belastingen en Wet WOZ uit

Assen breidt samenwerking gemeentelijke belastingen en Wet WOZ uit

De gemeente Assen werkt op het gebied van gemeentelijke belastingen en de uitvoering van de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ) samen met de gemeenten Aa en Hunze en Tynaarlo.

Als team Belastingen  werken zij vanuit de gemeente Aa en Hunze in Gieten. De gemeente Assen houdt zelf de regie over de voorwaarden, zoals tarieven.

Verandering
Informatie over gemeentelijke belastingen en de Wet WOZ vindt u vanaf 1 januari 2019 op aaenhunze.nl/belastingen. Op die webpagina klikt u vervolgens op het logo van de gemeente Assen. Daar vindt u de gebruikelijke informatie. U vindt dan geen informatie meer op www.assen.nl.

Vragen
Voor vragen over gemeentelijke belastingen en de Wet WOZ is het team Belastingen te bereiken via telefoonnummer 088 - 123 0900. Post kunt u sturen naar het gezamenlijke postadres: Postbus 93, 9460 AB in Gieten.

Digitaal
Wilt u uw aanslag gemeentelijke belastingen en uw WOZ-beschikking digitaal ontvangen? Log dan in op MijnOverheid met uw DigiD en geef aan dat u post van de gemeente digitaal wilt ontvangen. Als u ook uw e-mailadres opgeeft in MijnOverheid, dan ontvangt u een melding wanneer er een nieuw bericht voor u klaarstaat.

Als u voor 20 januari 2019 aangeeft dat u post digitaal wilt ontvangen, dan worden de WOZ-beschikking en aanslag gemeentelijke belastingen 2019 alleen nog digitaal toegestuurd.

Tiplijn