50PLUS: Vernieling podium Gouverneurstuin Assen is wraakactie

50PLUS: Vernieling podium Gouverneurstuin Assen is wraakactie

De fractie van 50Plus had woensdag eens een hot item. Het podium in de Gouverneurstuin was vernield, en 50PLUS wist meteen wie achter de vernieling zitten.

De fractie van 50PLUS in Assen wist woensdag het nieuws te halen, door te melden dat de vernieling van het podium een wraakactie is voor het strenger toezicht in de Gouverneurstuin.

Wat weet de fractie van 50PLUS meer dan de gemeente en de politie in Assen? Of is het een goede mediastunt om aandacht te krijgen als kleine fractie in de gemeenteraad? Met een vooroordeel, dat de doelgroep die hier verblijft de daders zijn, gooide de partij een bericht op twitter.

Snel oordeel
De politieke partij 50PLUS sloeg alarm omdat het niet meer vertrouwd is om daar te spelen. Onbekenden hebben met een schroefboormachine de schroeven uit de planken losgedraaid. De partij wist direct wie deze vernieling heeft aangericht en oordeelt dat het een wraakactie is tegen de politie. Alleen is het standpunt van de partij niet onderbouwd.

De politie heeft de gemeente geïnformeerd en hebben een controle gehouden. De fractie van 50PLUS heeft in ieder geval deze kerstreces gescoord met aandacht voor het podium. Of hun eigen podium.

Tiplijn