Binnenstad van Assen in kerstsfeer (Video)

Binnenstad van Assen in kerstsfeer (Video)

Assenaren hervinden het centrum met de kerstsfeer en diverse leuke activiteiten.

Na de start van WintersAssen is het winkelcentrum van Assen langzaam ontdooit en toch weer gevonden door de vele bezoekers die hun kerstinkopen deden en genoten van de vele activiteiten. Naast het Koopmansplein was er ook vertier op de weekmarkt en andere winkelpleinen. Zondag en maandag waren vanwege het goede weer, een leuke mogelijkheid om even te genieten van de kerstsfeer.

Dickens Markt
Op het Koopmansplein was dit jaar een Dickens Markt. Niet zo groot als in Vries en omliggende dorpen, maar wel opgezet als basis voor de komende jaren. De inzet van de standhouders was groot, maar bezoekers moeten toch uit zichzelf komen. De combinatie met een prachtige ijsbaan, en andere activiteiten in de stad, maakte dat het de afgelopen dagen goed druk in het centrum was.

IJsbaan tot 6 januari
De ijsbaan in het centrum blijft nog bijna twee weken open en zal nog extra activiteiten voor de jeugd organiseren. Stichting WintersAssen mag nu al wel een compliment hebben met de investering en de goede inzet van de 150 vrijwilligers die er toch elke dag weer staan.

Tiplijn