Nijhuis Noord bouwt flink door in Assen. Bij het appartementencomplex aan de Rembrandtlaan in Assen zijn al bijna drie verdiepingen klaar.

Actium laat veel nieuwe huizen bouwen en de vraag blijft groot, vooral veel jongeren moeten langer thuis blijven wonen omdat er weinig woningen beschikbaar zijn voor deze doelgroep. Nijhuis Noord bouwt twee appartementencomplexen aan de Rembrandtlaan in Assen. De 60 energiezuinige appartementen hebben twee slaapkamers, vloerverwarming, een balkon op het zuiden, een berging met elektriciteitsaansluiting en een eigen parkeerplaats.

De woningen hebben een huurprijs van ¬597,29 excl. servicekosten (prijspeil 2018) en zijn uitermate geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. De eerste 30 appartementen worden in de zomer van 2019 opgeleverd. Bewoners van de laatste 30 appartementen kunnen in de herfst van 2019 naar hun nieuwe woning verhuizen.

Na de oplevering van de woningen wordt de openbare ruimte definitief ingericht. Tijdens deze werkzaamheden kunnen bewoners overlast ervaren door bouwverkeer, afsluiting van straten en parkeerplaatsen en kan uw woning minder goed bereikbaar zijn.

Planning en reageren
Geïnteresseerden konden tot 16 november reageren op één van de eerste 30 appartementen op www.hurenvanactium.nl.
De verhuuravond van deze appartementen (Rembrandtlaan nummers 76 t/m 84N) is op dinsdag 8 januari 2019.

Tiplijn