Informatieavond woningbouw Kloosterveste druk bezocht (Video)

Informatieavond woningbouw Kloosterveste druk bezocht (Video)

Er is een grote vraag naar woningen in Kloosterveen en Kloosterveste, dat was te merken aan de opkomst van geïnteresseerden over een woning in Kloosterveste.

Diverse makelaars waren donderdagavond aanwezig om de laatste projecten van woningbouw in Kloosterveste toe te lichten, en natuurlijk potentiele gegadigden verder te informeren. Natuurlijk is er meer gaande in Assen op gebied van kopen en huren van woningen. De gemeente Assen was ook aanwezig en kon veel informatie geven over de toekomstige bouw in Assen en Kloosterveen.

Kloosterveen 3 komt eraan
Natuurlijk is een ieder geïnteresseerd in de plannen van Kloosterveen 3, het gebied tussen het huidige kloosterveen en de Norgervaart. Daar zal het gebied ten zuiden van de Domeinenpad als eerste worden ontwikkeld. In het voorjaar van 2019 zal de laatste hand aan het bestemmingplan gedaan worden en kan het plan voor beoordeling naar de raad en kunnen bewoners er naar kijken. Op zijn vroegst kan er aan het einde van 2019 de landerijen bouwrijp worden gemaakt voor de derde fase van Kloosterveen.

Woningnood of veel vraag
De gemeente Assen en makelaars zullen zich de aankomende drie dagen profileren op de NIEUWBOUW/VERBOUW XL in de martini plaza. Steeds meer Groningers trekken massaal naar Assen. De plek heeft een centrale ligging in een bosrijke omgeving, met diverse mogelijkheden voor iedere woningzoeker. Ontdek tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL alle nieuwe projecten en mogelijkheden voor jouw nieuwe stulpje in Assen.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn