Ruime wind bij de Haven van Kloosterveen

Ruime wind bij de Haven van Kloosterveen

Er waait een ruime wind en de Haven ligt op goede koers. Beheerders Chris Vleesman en Annette Selles hebben hun werkzaamheden na de zomervakantie weer vol energie opgepakt. De sfeer is goed en iedereen heeft zin in leuke activiteiten.

Ze organiseren samen met de bewoners, vrijwilligers, medewerkers en andere partners zoals een buurtwerker en buurtsportcoaches het Piratenfeest op zondag 7 oktober om 13.00 uur bij de Haven. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo komt scheepskoor Bij nacht en ontij  en ook de enige Nederlandse scheepsjager en verteller. Je kunt aan allerlei activiteiten meedoen, zoals kanovaren, broodbakken, rondvaart, knutselen, piratenspelen. De samenwerkende partijen hopen dat door het feest en de activiteiten mooie ontmoetingen tussen mensen ontstaan.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting Phusis, Vaart welzijn, Stichting Waterwerk, Vanboeijen, Hospes events, Cosis, gemeente Assen, de Bedoeling Assen, vrijwilligers, bewoners en betrokkenen bij de Haven van Kloosterveen.

De Haven van Kloosterveen is een woon- en werklocatie van Stichting Phusis. De Haven beschikt over 9 appartementen, een beheerderswoning, café en koffiebranderij en biedt dagbesteding voor deelnemers op het gebied van varen, recreatie, winkel, koffiebranden, horeca en tuin. Er wordt hier een mooie context gerealiseerd waarin kwaliteit van leven van bewoners en verbinding met de buurt optimale kansen krijgen.

De Haven van Kloosterveen heeft nog openstaande vacatures in de dagbesteding en ruimte voor werk ontwikkel stages. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator dagbesteding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46080707.

Tiplijn