Budget Support Assen houdt weer grote Sinterklaasactie

Budget Support Assen houdt weer grote Sinterklaasactie

Voor de veertiende keer op rij organiseert Stichting Budget Support Assen een Sinterklaasactie.

De actie is bedoeld voor kinderen die in Sinterklaas geloven maar waarvan de ouders het financieel zo moeilijk hebben, dat er geen cadeau s gekocht kunnen worden.

Cadeaus uitzoeken
Vanuit de Sociale Winkel, bieden de vrijwiligers deze ouders de kans om cadeau s uit te komen zoeken. De kinderen bijven thuis, en op afspraak mogen ouders langskomen. De cadeautjes krijgen ze mee zodat ze in huiselijke sfeer op hun eigen manier pakjesavond kunnen vieren.

Inschrijving
De inschrijving voor de actie begint zaterdag 6 oktober in de Sociale Winkel. Komt u langs tijdens openingstijden om u in te schrijven, vragen ze wel of u een legitimatiebewijs en bewijs van inkomen mee wilt nemen. De reden hiervoor is dat ze de cadeau s willen geven aan de kinderen die ze het hardst nodig hebben. Ook vragen ze ouders die gebruik maken van verschillende initiatieven om hier een keuze in te maken, zodat het zo eerlijk mogelijk verdeeld wordt.

Heeft u het financieel moeilijk en heeft u geen mogelijkheid om cadeautjes voor uw kinderen te kopen? Komt u dan langs tijdens openingtijden in de Sociale Winkel. Heeft u speelgoed wat er als nieuw uitziet en bij u thuis niet meer gebruikt wordt? Inbreng wordt zeer gewaardeerd, de vrijwilligers zorgen er voor dat het op de juiste plek terecht komt.

Heeft u belangstelling om te sponseren? Neem dan contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie klik hier.

Tiplijn