André Kuipers nam kinderen in Assen mee de ruimte in

André Kuipers nam kinderen in Assen mee de ruimte in

Vandaag kwam André Kuipers naar Assen. Tijdens de Week van de Coöperatie waren alle kinderen en kleinkinderen van harte welkom bij Rabo Space 4 Kids in DNK Assen.

De grote zaal van de DNK zat compleet vol. De voorstelling was volgens de organisatie uitverkocht. Tijdens Space 4 Kids nam André Kuipers kinderen mee in zijn avontuur als astronaut: hoe is het leven in de ruimte? En hoe zag hij onze planeet vanuit zijn ruimteschip toen hij ruim tweehonderd dagen van de aarde was?

Op zijn 45e verliet André voor het eerst onze aardbol. Nu is het zijn missie om kinderen te interesseren voor de aarde, de wetenschap en een goede toekomst voor iedereen. Op een enthousiaste, heldere en humoristische manier vertelde hij over zijn ruimtereizen.

Het werd een echte kindershow over ruimtevaart, wetenschap, techniek en duurzaamheid, waarin we André zagen zoals we hem kennen van de televisieprogramma s: Ontdek de ruimte met André Kuipers, André op Aarde en zijn theatershow Ruimtevaartcollege. Boeiend, toegankelijk en luchtig met een serieuze ondertoon.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Erik Smit/Rick Jongsma
Tiplijn