Dynamo JeugdTheaterSchool Drenthe  start nieuw seizoen met open dag

Dynamo JeugdTheaterSchool Drenthe start nieuw seizoen met open dag

Dynamo JeugdTheaterSchool Drenthe organiseert op zaterdag 6 oktober een open dag in Assen. Van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn de deuren geopend van de garage aan de Industrieweg 8.

De open dag staat dit jaar in het teken van Durven te dromen . Er zijn diverse theaterworkshops, er is een knutselactiviteit en je kunt genieten van de professionele jeugdtheatervoorstelling Dag Nacht  van Garage TDI. Tijdens de open dag kun je op een leuke manier kennismaken met de docenten van onze jeugdtheaterschool en kun je kijken en ervaren of een theatercursus iets voor jou is. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen zich voor de open dag opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf 9 oktober starten de lessen weer in al onze Drentse vestigingen: Assen, Beilen, Coevorden, Hoogeveen en Meppel. Er zijn lessen voor kinderen tussen 6 en 8 jaar, tussen 9 en 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar. Bij Dynamo leer je op een leuke en uitdagende manier wat toneelspelen is. Er wordt een beroep gedaan op je fantasie en inlevingsvermogen. In de lessen wordt geïmproviseerd en met tekst gespeeld. Elk blok eindigt met een presentatie of voorstelling. Voor de jongeren organiseren we het Young XPeriment Festival, waarbij elke jongerengroep de uitdaging aangaat om samen met de docent een nieuwe eenakter te maken vanuit een vooraf bepaald kader.

Dynamo organiseert ieder jaar enkele extra activiteiten zoals de mysterie-theaterdagen en de TDI-Theaterbende. Jongeren die verder willen met theater kunnen vanaf hun 14e auditie doen bij Brandstof Vooropleiding Theater & Productiehuis. Brandstof en Dynamo zijn beiden onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI.

Voor meer informatie: www.jtsdynamo.nl

Tiplijn