Op 7 oktober start in De Bron het achtste seizoen van Zin-in-Zondag met het thema David en Goliat? .

Daniëlle Hirsch, econoom en internationaal consultant, zal met woord en beeld laten zien hoe je als een David  veel kunt doen in de strijd tegen Goliat . Nederland heeft ondanks de kleine oppervlakte toch veel invloed op mondiale aangelegenheden. Ook een individu kan in de eigen omgeving verandering bewerkstelligen en grote problemen te lijf gaan.

Danielle zal bespreken hoe wij een verschil kunnen maken in onze leefwereld, door anders aan te kijken tegen grote kwesties die onoplosbaar lijken. Daniëlle Hirsch is directeur van Both Ends, een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid en sociale gelijkheid in de wereld, door activiteiten te ontwikkelen die goed zijn voor mens, milieu en economie.

Kees Richters zal de bijeenkomst voorzien van een muzikale omlijsting. De creatieve afsluiting wordt verzorgd door Gerard Alberts, die voor een filmische bijdrage zal zorgen.

De zaal in De Bron, Einthovenstraat 28 te Assen, is open vanaf 10.30 uur en de bijeenkomst duurt van 11.00 tot uiterlijk 12.15 uur. De toegang is vrij.

Zin-in-Zondag is een project van de Protestantse Gemeente Assen.

Tiplijn