Wervelend openingsconcert van kunst aan de vaart (Video)

Wervelend openingsconcert van kunst aan de vaart (Video)

vrijdagavond was de start van 12e editie van Kunst aan de Vaart met een wervelend openingsconcert door het Jong Kamerorkest Noord aan de kop van de Vaart.

Er was grote belangstelling bij de start van Kunst aan de Vaart in Assen. Over het water van de Vaart klonken gisteravond prachtige geluiden. Bezoekers hadden zich voorbereid op wat regen dat rond 21:00 uur het concert trof, maar de meeste luisteraars bleven tot het einde.

Kunst aan de Vaart
Huizen, tuinen en kantoren zijn vandaag van 11:00  17:00 uur open. Dan bruist het aan de Vaart van kunst en klassieke muziek. Ruim veertig panden ontvangen je gastvrij en bieden een podium aan zestig kunstenaars en vele jonge musici. Raak in gesprek met één van de zestig kunstenaars.

Inspiratie
En dat is meer dan schilderijen, beelden, prachtige foto s en de vele huisconcertjes. Het belooft weer een prachtige combinatie te worden van kwaliteit in kunst en gluren bij de buren . De toegang is gratis.

Meer informatie en het glossy magazine zijn tijdens het evenement verkrijgbaar in de 4 tentjes aan de Vaart. Meer informatie: kunstaandevaart.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn