Kastanje Festival trekt ruim duizend bezoekers op eerste avond (Video)

Kastanje Festival trekt ruim duizend bezoekers op eerste avond (Video)

De eerste avond van het Kastanje Festival in Assen heeft ruim duizend bezoekers getrokken.

,,De avond was boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden over de eerste avond, vertelt organisator Rob van der Struik. De bezoekersstroom kwam later op de avond echt op gang.

Geen incidenten
Volgens Van der Struik is de avond zonder problemen verlopen: ,,Er hing een goede sfeer en er zijn geen incidenten gebeurd. Ook de politie en de beveiliging zijn tevreden over hoe de avond verliep.

Qmusic
De eerste avond stond in het teken van Qmusic The Party inclusief het foute uur. Het voorprogramma van Qmusic The Party bestond uit optredens van DJ Dejarve, D-Brax, Thyrza Postma, Franky Delic, DJ Miguell Kaidel, Nino Paolo en DJ Pelle. Na het voorprogramma betraden diverse Qmusic DJ s het podium.

Familiedag
Vandaag is het overdag een echte familiedag met veel leuke activiteiten. Zo is er een familiekermis van 4000 m2, kun je met het treintje rondrijden op het terrein, is er live-muziek door onder andere DJ Feike van de Berg en Beatzzz on Tour, kun je naar de beachvolleybal wedstrijden kijken en is er veel kindervermaak, waaronder clowns, springkussens en nog veel meer.

Radio Continu
Vanavond betreden DJs van Radio Continu het podium. De DJ s maken er zaterdagavond met medewerking van Helemaal Hollands een geweldig feest van. Met optredens van DJ Feike van de Berg, de Lawineboys, de Zware Jongens, Tesca, Mark Doldersum, Burdy en uiteraard DJ Pelle.

Vrijmarkt
Zondag is het de finaledag van het beachvolleybal. Geniet de gehele dag van de spannendste wedstrijden en flaneer heerlijk over de vrijmarkt op het festivalterrein. Net als op zaterdag overdag zijn er veel leuke activiteiten tijdens het Kastanje Festival, waaronder een familiekermis van 4000 m2, livemuziek van onder andere Groove Patrol, WhatTheFunk en DJ Feike van de Berg, clowns, springkussens en nog veel meer.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ Roelof Daalmeijer/Sandra Kremer
Tiplijn