Ruim twee dagen is de organisatie bezig met de opbouw van het festivalterrein aan de Baggelhuizenplas.

Woensdagavond is er gestart met de opbouw van de kermis en vandaag zijn de podiums klaar gemaakt en veel hekwerk geplaast. De organisatie is super blij met de goede weersverwachting en hoopt dat dit festival een prachtige start kan zijn voor het schoolseizoen aankomende maandag.

Een festival voor de hele familie
Het Kastanje Festival vindt van 31 augustus t/m 2 september 2018 plaats bij de Baggelhuizerplas in Assen. Met livemuziek, entertainment, springkussens, beachvolleybal, een familiekermis van 4000m2, special acts en nog veel meer is er voor ieder wat wils. De festiviteiten overdag zijn GRATIS te bezoeken en zijn voor jong en oud. s Avonds is er met livemuziek met o.a. Qmusic The Party en Radio Continu Drive-In Show. Voor het avondprogramma heb je een toegangsbewijs nodig. Deze kun je hier verkrijgen.

Familiekermis
Het is nog niet eerder voorgekomen dat een familiekermis bij de Baggelhuizerplas staat. De kermis staat langs het strand. De organisatie van de kermis ligt in handen van kermisburo Willy Seggers uit Assen. Deze werd vandaag gebouwd.

Beachvolleybaltoernooi
Tijdens het festival is er een groot beachvollybaltoernooi met 500 deelnemers. Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken en te genieten van dit spektakel.

Informatie
Alles over het festival kunt u hier lezen: www.kastanjefestival.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn