Nog twee weken en het twaalfde wijkfeest van Assen Oost zal van start gaan.

Op zaterdag 8 september zal het feest van start gaan met het thema Assen Oost Actief. Er wordt gestart met een bewonersontbijt, de rest van de dag zullen er activiteiten rond de vijftig kramen zijn. De kramen staan opgesteld op de Vredeveldseweg.

Programma
Een gezellige dag op de markt met vijftig kramen, muziek en zijn er allerlei activiteiten en sporten voor jong en oud verspreid over de markt en op de parkeerplaats van en in De Spreng.

Samen ontbijten
Vorig jaar zijn ze het wijkfeest gestart met een ontbijt voor bewoners uit de wijk. Dat gaan ze dit jaar ook weer doen. Buiten aan lange tafels in het gras, en anders binnen in De Open Hof. Samen met bekenden en onbekenden aan tafel. In de folder van augustus leest u daar meer over.

Marktkraam huren
Voor het huren van een marktkraam kunt u contact opnemen met R Oosthout: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor hobbyisten kost een kraam ¬17 en ondernemers betalen ¬34. Zij hopen, dat u weer net zo enthousiast mee gaat doen als afgelopen jaar.

Open huis houden
Er zijn organisaties en instellingen in de wijk, die open huis houden. Dit is een leuke gelegenheid om eens even bij een ander binnen te lopen en te kijken. Wilt u ook open huis houden op deze dag en wilt u vermeld worden in de folder, laat het hen dan zo spoedig mogelijk weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie
Eind augustus krijgt u als bewoner van de wijk een folder met het volledige programma van het wijkfeest in de bus. Zij zien u graag op het wijkfeest van zaterdag 8 september.

Stichting Wijkfeest Assen-Oost: Roy Oosthout Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tiplijn