Met het Preuvenement luidt Assen op muzikale wijze het culturele en culinaire seizoen in.

Na maanden van voorbereiden is dit weekend het Preuvement in Assen, met veel muziekacts van hoge kwaliteit en de specialiteiten proeven van de beste restaurants in de stad. Ook biedt het Preuvenement Assen een gevarieerd randprogramma aan voor jong en oud.

Preuvenement
Het Preuvenement Assen is een vernieuw(en)d evenement voor jong en oud. Ze bieden voor ieder wat wils, zowel op culinair gebied, als op het gebied van muziek, kunst en cultuur. Bovendien kan iedereen zich de hele dag vermaken met een veelheid aan activiteiten.

Programma
Bekijk nu het complete programma van het Preuvenement Assen 2018. Een lekkere mix van stijlen en smaken, voor jong en oud, voor ieder wat wils. En het allermooiste. De entree van het festival is helemaal gratis. Ook dit jaar vind je op het Preuvenement (inter)nationaal bekende top artiesten zoals Anneke van Giersbergen, Handsome Poets en Lisa Loïs, én een selectie van de beste Asser artiesten (Ramblin  Boots) en aanstormend talent uit de regio. Kijk voor het programma op: preuvenementassen.nl/programma-preuvenement-2018

Eetmomenten
De organisatie heeft wederom een leuke mix gemaakt in de uitgaansgelegenheden in Assen, van een broodjeshuis tot het kookatelier van Joop Zwiep. Samen maken ze dat u deze twee dagen kunt genieten van heel veel lekkers en kunt proeven wat u dit seizoen kunt gaan eten of drinken.

Zie hier de 25 deelnemers: preuvenementassen.nl/#deelnemers

Tiplijn