Veel bierdoppen en afval op campings Witten (Video)

Veel bierdoppen en afval op campings Witten (Video)

Nadat de feestvierders en campinggasten van de TT-campings zijn vertrokken, komt de grote schoonmaak.

Ook op de campings wordt veel afval achter gelaten, voor velen is het borggeld wel wat waard om hun campeerplekje op te ruimen. Want ook op de TT-campings geldt: de vervuiler betaald.

Nadat de gasten zijn verdwenen is het opruimen, verzamelen en sorteren van de afvalstromen gestart. Grote containers van de gemeente staan paraat en op de campings staan honderden tonnetjes waar afval verzameld kon worden. De grondeigenaren ruimen hun landerijen weer op waarna zij de rest van het jaar hier weer hun lanbouwactiviteiten kunnen doen.

Prachtig weer, veel bierdoppen
Op de campings liggen veel bierdoppen en glasafval in het gras wat allemaal moet worden verwijderd. Ook de sloten liggen vol met blikjes bier. Maar, de gemeente en de grondeigenaren weten wel van aanpakken en aan het eind van de week is het allemaal weer opgeruimd en kan er weer worden uitgekeken naar de volgende TT-activiteiten.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn