Mega Foodtruck 2.0  komt weer naar Assen: helaas volgeboekt

Mega Foodtruck 2.0 komt weer naar Assen: helaas volgeboekt

Aankomende donderdag 12 juli komt de Mega Foodtruck 2.0 weer naar het noorden met ruim zestig karren van honderd kilo aan eten.

De Mega Foodtruck 2.0 komt elke maand naar Assen, ook in de omgeving. Nu ruim een week van te voren is de truck al volgeboekt. De Mega Foodtruck 2.0 heeft binnen vier maanden ruim 25 duizend volgers, de kopers zijn dik tevreden.

Zaterdag 21 juli in Beilen
De mega foodtruck 2.0 komt zaterdag 21 juli in Beilen, wees snel als je mee wilt doen. Zij staan tussen 8:30 uur tot 09:00 daar. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat is dat Mega Foodstunter 2.0
Sinds vijf maanden rijdt de mega foodtruck door Nederland en brengt dagelijks diepvriespakketten naar alle grote plaatsen in het land. Een diepvriespakket van ruim 100 kilogram voor 100 euro, van goede kwaliteit.

De afgelopen maanden heeft AssenStad onderzoek gedaan en in mei dit jaar zelf een pakket gekocht en weggegeven aan de Stichting "Wij ruilen en geven weg". Alle gedoneerde voedsel is van uitstekende kwaliteit. En het is veel, heel veel. Een grote diepvries is daarom ook nodig.

Complimenten van gebruikers Alle gebruikers zijn dik tevreden over het pakket. Veel van de kopers in Assen halen samen een pakket, verdelen dit met drie of vier buren. Waarom zoveel voor deze lage prijs? De fabrikanten maken producten voor de markt, soms is de verpakking niet goed bedrukt of klopt het gewicht niet. Het is dan voor de fabrikanten onverkoopbaar maar goed verkoopbaar voor de gebruiker. Inkopers van de Mega Foodtruck weten goed waar zij hun producten vandaan halen en alles blijft diepgevroren.

Meer informatie
Het is een open en transparant traject en volledig zichtbaar voor de koper en gebruiker. Meer weten of zien? Zie: Mega foodtruck 2.0
Zie ook de special van RTL nieuws: www.rtlnieuws.nl/editienl/laatste-videos-editienl/etensresten-in-de-uitverkoop

_auto_generated_thumb_
Tiplijn