Arthuur vernieuwd Tour de TT fietsroute

Arthuur vernieuwd Tour de TT fietsroute

Drenthe kan weer volop beleeft en ontdekt worden op de fiets met de vernieuwde Arthuur fietsbelevenissenroutes Drenthe. Recent zijn door De Vries Kartografie uit de Wijk de Arthuur fietsbelevenisroutes vernieuwd.

Op ruim 35 locaties in Drenthe kan weer worden gestart met fietsroutes met een stoer regionaal verhaal. Deze verhalen worden verteld vanuit het perspectief van Arthuur. De fictieve verteller Arthuur verteld over zijn vroegere belevenissen in Drenthe. Zijn stoere Drentse verhalen geven op een vlotte wijze het verhaal van Drenthe weer. De Arthuur fietsroutes gaan langs mooie en interessante locaties. Met de vernieuwde Arthuur fietsroutes kan Drenthe anders, maar plezanter worden beleefd.

Arthuur routes bestaat uit een gratis fietsknooppuntenkaart van Drenthe en de routeverhalen brochure. Op de fietskaart staan twee Arthuur fietsroutes, Tour de TT fietsroute, de Orvelterroute en de Roldertorenroute.

De verhalen brochure bevat de twee stoere routeverhalen. Deze zijn Arthuur, Lekenbroeder van Smalbroek en Arthuur, Steenheer van de Hondsrug. In de verhalenbrochure zijn tevens verrassingsbonnen opgenomen, waarmee bij diverse deelnemende bedrijven plezante verrassingen te ontvangen zijn. Ook zijn Arthuur routes Drenthe als gratis route App beschikbaar en interactief te lezen en te downloaden via Arthuur.nl.

In de verhalen spelen ook de deelnemende startlocaties een rol. Zo kunnen deze bedrijven ook op een verrassende manier ontdekt worden tijdens de fietsroutes. Ook aan de TT geschiedenis kan worden gesnoven met de Tour de TT fietsroute. Ook deze route staat op de Arthuur fietsknooppuntenkaart, de website en de App.

Startpunten en pleisterplaatsen van Arthuur routes Drenthe kunnen op de website www.arthuur.nl gevonden worden. Bij de deelnemende bedrijven kan vaak gratis de Arthuur fietsknooppuntenkaart en de routeverhalen brochure verkregen worden. De Arhuur startlocaties worden ook herkent aan de Arthuur sticker bij de deelnemende bedrijven.

Pixabay
Tiplijn