Paul van Essen van Bullseye: ,,Ik wil met Bullseye door

Paul van Essen van Bullseye: ,,Ik wil met Bullseye door

Eigenaar Paul van Essen van partycentrum Bullseye wil door. Niet in het huidige pand, maar wel ergens anders in de stad.

Het partycentrum is in het huidige pand uitgedanst. Volgens Van Essen is er teveel achterstallig onderhoud aan het pand.

Gevaarlijk
Van Essen kreeg onlangs een brief van de gemeente dat hij op de bovenverdieping nog maar vijftig personen mag hebben. Dat het pand zo gevaarlijk was, wist Van Essen niet. Hij neemt het de eigenaar van het pand dan ook kwalijk dat hij niet op de hoogte was gesteld dat de veiligheid van de mensen in het geding was.

Op fotos laat Van Essen zien dat de elektriciteit niet op orde is: ,,Overal hangen losse draden en zitten draden met kroonsteentjes aan elkaar vast. De eigenaar van het pand heeft mij genaaid.

Brief van burgemeester
Na de berichtgeving over het achterstallig onderhoud in de media heeft de burgemeester een ambtenaar richting Bullseye gestuurd. Deze kwam met een brief op de proppen waarin staat dat in 2008 al is besloten dat er maar maximaal 50 personen op de bovenverdieping mochten verblijven. Dit heeft de eigenaar aan van Essen verzwegen. ,,Toen ik deze brief vorige week donderdag onder ogen kreeg heb ik besloten definitief te stoppen met dit pand, aldus Van Essen.

Doorgaan
Maar Van Essen wil graag door: ,,Ik laat mij niet uit het veld slaan. Ik wil graag met Bullseye door, wel op een andere locatie. De kroeg sluit hier, maar ik ben op zoek naar een ander pand.

En als mensen ideeën hebben over een nieuwe locatie, hoort Van Essen dat graag: ,,Als iemand een idee heeft, mag hij of zij contact met mij opnemen. Ik ga hoe dan ook door.

Erik Smit

Tekst: Erik Smit

Tiplijn