Programmaoverzicht tweede avond TT Festival Assen

Programmaoverzicht tweede avond TT Festival Assen

De eerste duizenden bezoekers zijn gisteravond langs geweest. Ook vanavond staat de binnenstad van Assen weer volledig op zijn kop.

Het is de tweede dag van het TT Festival in Assen met veel optredens, sfeer en mooi weer. Het programmaoverzicht is niet veel verranderd maar het weer is optimaal. Vanavond zijn er vijf podiums open en natuurlijk veel lokale muziek uit kroegen en de terassen. Vergeet ook de kermis niet.

Feestplein: Main Stage (Koopmansplein)
Vanaf 20:00 uur is het feestplein met de Main Stage klaar voor een uitgebreid feest. Er wordt gestart met "De wethouders" tot 21.30 hierna DJ Pole Position. Om 22:00 uur is het tijd voor Mooi Wark die in twee delen zal optreden. Tot 23:00 uur alleen en daarna met de topper Esmee Smit uit Assen. Om 00:00 treed Assenaar Henk de Wit op. De avond wordt afgeloten tot 03:00 uur met de band Kobus en de Rokkers.

Hotel de Jong Stage
Vanaf 22:00 uur treed hier "Proost" op. Kijk, luister en geniet tot 3:00 uur vannacht

Radio NL op de Brink
Radio NL is vanaf 19:00 uur live vanaf de Brink in Assen. Op het mobiele podium zal vanaf 22:00 uur vanavond veel artiesten optreden, live in Assen en goed te horen op de radio. Al jaren is dit het podium van het gewone Hollandse lied, waar duizenden mensen van genieten en meezingen. Donderdagavond zijn dit: Tino Martin, Jannes, Samantha Steenwijk, Frans Duijts, Vinzzent, Stef Ekkel, Dikdakkers, Ronnie Ruysdael, Willem Barth, Dean Saunders, Jaman, Pascal Redeker, Alex, Lucas & Gea, New Timeless, Nelis Leeman, Bert Zwier, Erik van Klinken, Feestzanger Irvine, Bowie Bos en Robert Pater.

Actifood Stage (op de Markt)
vanaf 16:00 uur is er al muziek van de Missisippi King op het verhoogde podium op vier-meter hoogte. Daarna van 22:00 tot 00:00 uur DiscoActi Nu en is de afsluiting vanaf 00:00 uur Ben Liebrand.

Jupiler Stage (dance met veel DJs)
Kom dansen en ga uit je dak op de Doevenkamp, achter het gemeentehuis. Het plein is bereikbaar vanaf Hotel de Jonge en vanauit de Javastraat.

Kermis en veel attractie in de stad
Overal in de stad is vermaak en zijn er diverse kermisattracties. Op de kop van de Vaart is er een grote reuzerad. Op het Veemarktterrein is er de TT-kermis.

Meer informatie: www.ttfestival.nl

Tips en leuke fotos
Maak jij wat leuke fotos of videos? Of zie je wat aparts gebeuren? Stuur je fotos, videos of bericht naar onze redactie per WhatsApp: 06-37456090 of via facebook: www.facebook.com/assen.stad

Tiplijn