TT-kermis vanmiddag door Brassband geopend

TT-kermis vanmiddag door Brassband geopend

Het TT Festival begint eigenlijk pas komende woensdag, maar eigenlijk ook al wel een beetje vandaag.

De TT Kermis gaat vandaag namelijk van start. Om 14:00 uur wordt de kermis door de wethouder en de Brassband geopend. Tot 00:00 vannacht kunnen de bezoekers al de eerste sfeer van het festival proeven.

Vuurwerk
De TT-week wordt ook dit jaar weer feestelijk geopend, en wel met een uitgebreide vuurwerkshow aan de Havenkade. De vuurwerkshow begint vanavond rond 22:30 uur en duurt ongeveer 30 minuten.

Feest
Negen dagen lang kunnen jong en oud zich vermaken op de spectaculaire kermis op het Veemarktterrein en in de Rolderstraat in Assen. Uiteraard met een goed gevuld programma, zoals het darttoernooi op maandag 25 juni. Ook dit jaar wordt op woensdagmiddag van alles georganiseerd voor kinderen: er is een ballonnenclown, kinderen kunnen zich laten schminken, er is een breakdance battle en er lopen steltlopers over het kermisterrein. De TT Kermis wordt zowel geopend als afgesloten met een vuurwerkshow aan de Havenkade.

Fiets of lopend
Ook dit jaar roept de organisatie de mensen op om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen, dit in verband met de vele mensen die op dit evenement af komen.

Tiplijn