De Vredeveldsetunnel gaat nog niet open. Deze zal tot 9 juni gesloten blijven.

Door complexe werkzaamheden van onderaannemers zijn de verfwerkzaamheden van de Vredeveldsetunnel nog niet klaar en kan ook het nieuwe kunstwerk in de tunnel nog niet geplaatst worden. De gemeente laat weten dat het aan de aannemer ligt, maar anderen vertellen dat de gemeente aangepaste wensen heeft. Doordat er meer moest gebeuren is de opening later.

Fietsenkelder wel open
Op maandag 4 juni gaat de nieuwe fietsenstalling van de NS onder het station wel open. Als je aan de voorkant van het station staat, vind je de ingang links. Je kunt nog niet over het stationsplein fietsen, dus kom je uit het zuiden, dan bereik je de ingang via de Oude Stationsstraat. Bij binnenkomst check je je fiets met je OV-chipkaart in bij het incheckpunt in de fietsenstalling en stalt hem. Haal je je fiets weer op, dan check je hem uit bij de beheerder.

Stond hij er korter dan 24 uur, dan betaal je niets. Heeft hij er langer gestaan, dan betaal je ¬1,25 per 24 uur bij de beheerder met een pinbetaling of via Stallen op rekening. Daarmee betaal je maandelijks achteraf via een factuur. Heb je geen OV-chipkaart? Dan krijg je een gratis leenpas bij de beheerder van de stalling. Deze leenpas lever je weer in als je de stalling verlaat. Ook kun je een jaarabonnement kopen. Kijk voor alle informatie van de NS over de stalling op www.jefietswilnooitmeeranders.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn