TT-bogen weer op hun plaats gezet in Assen

TT-bogen weer op hun plaats gezet in Assen

Woensdag zijn de TT-bogen weer rond in Assen op hun plaats gezet. Daarmee heeft Assen weer de TT-allure gegeven voor de aankomende maand.

Een inzet van vier bedrijven hebben woensdag gezorgd dat Assen weer de TT-look heeft die de stad een keer per jaar heel collectief maakt. Een grote kraan van Mammoet en de installateurs van Doorenbosch hebben met Henk en Sienie, en de bouwers van Machinefabriek Rinsma, de bogen geplaatst.. Al vroeg in de ochtend stond het team klaar en heeft als eerste de TT-boog op de Balkenweg geplaatst, daarna die op het wegvlak Peelo en als laatste de grootste boog bij de Haarweg.

TT Assen
De TT van Assen is een van de hoogtepunten voor de ondernemers en de bevolking van Assen. Er worden duizenden euros geïnvesteerd in de plannen, muziek en de activiteiten. Ook de verenigingen die de TT-campings organiseren halen met de TT extra geld voor de club op.

Het circuit heeft de contracten alweer voor enkele jaren verlengd waardoor Assen en alle omliggende dorpen nog jaren mee kunnen genieten.

Meer weten of zien, kijk:
Circuit: www.ttcircuit.com
Festival: www.ttfestival.nl
Holland house: www.tthollandhouse.com
TT Campings overzicht: www.ttcircuit.com/praktisch/verblijf/campings
VVV Assen en info: www.ditisassen.nl

Tiplijn