Nieuwe fietsenstalling station opent op 4 juni

Nieuwe fietsenstalling station opent op 4 juni

Op maandag 4 juni gaat de nieuwe fietsenstalling onder het station open.

Als u aan de voorkant van het station staat, vindt u de ingang van de fietsenstalling aan de linkerkant. Komt u uit het zuiden van de stad, dan bereikt u de ingang via de oude Stationsstraat. U kunt namelijk nog niet over het Stationsplein fietsen. De NS beheert de fietsenstalling.

Hier staat uw fiets droog, veilig, dichtbij en u parkeert de eerste 24 uur gratis. U kunt hier ook een OV-fiets huren voor het laatste stukje van uw reis. En is uw band zacht of uw licht kapot, dan kunt u bij Fiets & Service in de fietsenstalling terecht.

De eerste 24 uur gratis, hoe werkt dat?
U checkt uw fiets met uw OV-chipkaart eenvoudig in bij het incheckpunt in de fietsenstalling en stalt uw fiets. Wanneer u uw fiets ophaalt, checkt u uw fiets uit bij de beheerder. Vanaf het moment dat u uw fiets incheckt, stalt u de eerste 24 uur gratis. Daarna betaalt u het tarief van ¬1,25 per 24 uur bij de beheerder met een pinbetaling of via Stallen op rekening, waarmee u maandelijks achteraf via een factuur betaalt. Heeft u geen OV-chipkaart, dan krijgt u een gratis leenpas bij de beheerder van de stalling. Deze leenpas levert u weer in bij de beheerder als u de stalling met uw fiets verlaat. Ook kunt u een jaarabonnement kopen. Alle informatie van de NS over de stalling van uw fiets vindt u op www.jefietswilnooitmeeranders.nl.

Verhuis uw fiets op tijd naar de nieuwe plek
Op 4 juni gaat de nieuwe fietsenstalling onder het station open. Van 4 tot en met 10 juni is de oude stalling nog geopend tussen 7.00 uur en 19.00 uur voor het afhalen van fietsen. Vanaf 11 juni is de oude stalling gesloten. Fietsen die dan nog in de oude stalling staan, zet de gemeente in opslag.

Tiplijn