Sportmiddag bij 50e jubileum van Watervrienden Assen

Sportmiddag bij 50e jubileum van Watervrienden Assen

50 jaar watervrienden Assen, dat is 50 jaar waterpret voor jong en oud.

Zaterdagmiddag was er een officieel moment waarbij de kersverse wethouder van Sport Janna Booy haar eerste speech mocht houden. Sport, vooral zwemmen, is goed voor een kind. Veligheid in het spelen en overleven in het water moet centraal staan. Oud-bestuurders en natuurlijk een active activiteitencommissie lieten zien hoe de vereniging nog leeft en minimaal nog 50 jaar erbij kan krijgen.

Ledenaantal
De oud-voorzitter liet weten dat het ledenaantal stabiel is. De afgelopen vijftig jaar waren er constant rond de 175 leden die zich actief inzetten voor de watervrienden en hierdoor al duizenden kinderen hebben leren zwemmen en vooral doen genieten in en rond het water. Maar ook staat de vereniging centraal in de vele activiteiten die er worden gehouden. Zo komt sinterklaas altijd langs, worden er paaseieren gezocht en kamperen gaat de vereniging ook goed af.

Groot feest in Noorderpark
Waar een heugelijk feit van vijftig jaar bestaan is, is daar ook een feestje voor nodig. Zaterdagmiddag waren het de kinderen tot 14 jaar die mee konden doen aan allerlei leuke activiteiten. In de avond waren de 14+ uitgenodigd en was het feest.

Meer zien of weten over deze sportclub? Zie: www.watervrienden-assen.nl

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_Henk Smit
Tiplijn