Wie is de snelste ober van Nederland: NK Oberrun in Assen

Wie is de snelste ober van Nederland: NK Oberrun in Assen

Op 3 juni staat het vierde NK Oberrun op het programma in het centrum van Assen. Voor de start van de tiende Asserstadsloop staan tientallen obers klaar om te laten zien wie de snelste ober van Nederland is.

Het NK Oberrun is een unieke run over 1 kilometer speciaal voor horecapersoneel. De deelnemers leggen een parcours af met een dienblad waarop 8 gevulde (plastic)glazen met bier staan. Er moet met minimaal 2 liter bier gefinisht worden. De dame en heer die dit het snelste doen mogen zichzelf een jaar lang snelste obers van Nederland noemen.

Sligro Assen stelt niet alleen prijzenpakketten voor de snelste obers beschikbaar ook de ober met het mooiste outfit kan rekenen op een mooie prijs. Het Nk Oberrun is een mooie gelegenheid voor horecabedrijven om zichzelf voor het toegestroomde publiek in de picture te spelen.

Aanmelden is gratis en kan eenvoudig via nkoberrun.nl of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tiplijn