Wat vind jij van het concept bestuursakkoord?

Wat vind jij van het concept bestuursakkoord?

Wat vind jij van het concept bestuursakkoord? Geef je mening op www.assen.nl. Of kom op 7 mei of 8 mei naar de Inloopbijeenkomst: concept bestuursakkoord in de Bonte Wever. Tussen 19.30  21.00 uur is iedereen welkom om binnen te lopen, suggesties te doen en vragen te stellen aan raadsleden en de beoogd wethouders

Geef uw mening over het concept bestuursakkoord
De vier partijen die met elkaar in gesprek zijn om een nieuw college te vormen, ChristenUnie, Stadspartij PLOP, GroenLinks en VVD, zijn er in hoofdlijnen uit. De conceptteksten voor het bestuursakkoord zijn klaar. In het akkoord staan de maatschappelijke opgaven voor de komende jaren en de beoogde aanpak beschreven. De partijen willen nu graag weten wat de inwoners van Assen vinden van dit concept bestuursakkoord.

De volledige tekst leest u hier:Concept bestuursakkoord (139 kB) PDF.

Uniek meepraten gaat de toekomst in Assen in:
Alle input, zowel de reacties via internet als de reacties op 7 en 8 mei, wordt betrokken bij het maken van de definitieve teksten voor zover het gaat over de hoofdlijnen. Alle reacties worden verzameld en beschikbaar gesteld voor alle raadsleden, zodat deze kunnen worden gebruikt als de uitwerking van de hoofdlijnen aan de orde is in de gemeenteraad.

Heeft u aanvullingen of suggesties op de hoofdlijnen die u leest in het bestuursakkoord? Dan kunt u deze hieronder kwijt of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle reacties die al gegeven zijn, leest u op: Reacties bestuursakkoord

Tiplijn