Druk bezochte voorjaarsmarkt in Assen (Video)

Druk bezochte voorjaarsmarkt in Assen (Video)

Het was woensdag een druk bezochte voorjaarsmarkt in Assen. Een dag met heel mooi weer.

In de Asser binnenstad stonden veel diverse kramen. Of het de 150 kramen zijn waarmee werd gepromoot, is niet na te tellen. De markt trok in ieder geval veel publiek die ook bleef hangen op de vele terassen in Assen. Voor alle doelgroepen waren er kramen en activiteiten, de wekelijkse woensdagmarkt was goed gekoppeld aan de kramen van de voorjaarsmarkt.

Muziek, spel en een treintje
De organisatie had voldoende activiteiten voor de kinderen, een draaiorgel en meerdere springkussens. De muziek werd onder andere door de Duo Swing Masters verzorgd. Maar ook jong taleten zaten onder andere te drummen op de markt. De standhouders hadden aan de Gedempte Singel hun eigen strijd en lieten velen genieten van hun verkooppraatjes. Natuurlijk gingen bezoekers naar huis met zakken vol lekkere en fijne producten.

Actie ijsbaan prominent aanwezig
Carlo Booij was wederom prominent aanwezig op zijn vaste plek bij de ingang van de oude V&D en haalde net als de afgelopen weken wederom honderden handtekening binnen. De teller staat bijna op 10.000 handtekeningen. Teken ook de petitie op kunstijsassen.petities.nl

Door de brede opzet van de markt in en rond de binnenstad, konden alle winkeliers meedelen in de opkomst van de bezoekers die naast de marktkramen ook op zoek gingen naar de leuke winkels in het centrum. Marktmeesters Henk en Sienie liepen te genieten van de vele kijkers en tevreden standhouders.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn