Bettina Kluter nieuwe voorzitter Stadspartij PLOP

Bettina Kluter nieuwe voorzitter Stadspartij PLOP

Bettina Kluter is tijdens de goed bezochte algemene ledenvergadering op maandag 30 april door de leden benoemd tot nieuwe voorzitter van Stadspartij PLOP.

Zij volgt hiermee Kees van Woerkom op, die na vier jaar voorzitterschap wil gaan reizen met zijn vrouw. Bettina was het afgelopen jaar al vice-voorzitter van Stadspartij PLOP en al ruim vijf jaar een kritisch en gewaardeerd PLOP-lid.

Nu zij naast haar baan als verpleegkundige wat meer tijd heeft, wil zij die graag inzetten om Stadspartij PLOP de komende jaren in Assen te leiden.

Bettina: ,,Ik ben blij met het vertrouwen dat ik heb gekregen van alle leden en ga mijn best er voor doen. Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor Assen en zijn inwoners met als doel een leefbaar en veilig Assen. Nu en in de toekomst. Dit doe ik niet alleen maar samen met de leden van Stadspartij PLOP en de Assenaren waarmee we regelmatig in gesprek gaan, die ons gelukkig weten te vinden. Voor mij is dit een belangrijk uitgangspunt. De slogan Stadspartij PLOP de ogen en oren van de stad  past daar wat mij betreft helemaal bij.

Tiplijn