Oudestraat laat Asser centrum weer bruisen

Oudestraat laat Asser centrum weer bruisen

Een super geslaagde actie die de ondernemers van de Oudestraat de afgelopen tijd hielden.

Het was zondagmiddag bij de Op=Op in Assen druk. Het was koopzondag, maar deze bezoekers stonden allemaal met een glaasje in de hand. In de winkel was de prijsuitrijking van de stempelactie van de winkeliers aan de Oudestraat. Tientallen prijzen werden er vanmiddag uitgedeeld. Een unieke actie waar alle ondernemers zich bij aansloten en de meesten ook een prijs beschikbaar stelden.

Champange en veel prijzen
De prijswinnaars in het feesthuis waren blij. Mooie prijzen waaronder een scooter, een telefoon, een kluskist maar ook een taart van bakkerij Gosselaar. De meeste prijzen waren cheques van tien tot honderd euro per stuk van de ondernemers uit de winkelstraat. De winnaars waren ontzettend blij.

De ondernemers in de Oudestraat zijn het er allemaal mee eens, ze gaan er voor en bedanken alle trouwe klanten voor het vertrouwen en zien ze graag terug.

Uniek optreden van Esmée Smit
Esmée Smit, winnaarres van het SBS-programma Topper Gezocht, heeft vanmiddag de prijzen uitgereikt en een optreden gegeven waar de winnaars van deze Oudestraat-actie vol van genoten.

Zie voor meer informatie: www.facebook.com/OudestraatAssen

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn